Acum citesti
Duminică are loc Campionatul Național de XC

După cum este obiceiul de ceva vreme, niciun weekend de vară nu este lipsit de întreceri pe două roți, iar următoarele zile nu fac excepție. Duminică, 22 iulie, vor avea loc la Păltiniș, stațiunea sibiană aflată la peste 1.400 de metri altitudine, întrecerile din cadrul Campionatului Național de Cross-Country.

Competiția va cuprinde cursele mai multor categorii, după cum urmează:

–          Amatori, cu startul de la ora 10

–          Elite și U23, masculin + feminin, cu startul de la ora 11.30, durata cursei va fi de 90 de minute

–          Juniori, masculin + feminin, cu startul de la ora 11.35, durata cursei va fi de 60 de minute

Traseul este similar celui de anul trecut și este în lungime de 5 kilometri. În postura de favorit îl regăsim pe Tudor Oprea (ProCycling Geiger Team), campionul național în exercițiu, dar concurența se anunță solidă. Marius Petrache (Felt Sidi MTB Team) a fost în formă bună pe tot parcursul acestui an, câștigând curse ca Surmont MTB Challenge sau Maratonul Medieval Mediaș, însă sportivi ca Marian Frunzeanu (BUS Giant) sau Daniel Roșioru, coechipierul lui Petrache, sunt la fel de dornici să câștige titlul pus în joc. Răzvan Jugănaru trebuie luat și el în calcul, mai ales după evoluția puternică de la Maratonul Vinului, de săptămâna trecută.

Foto: Giant Romania

Vezi Comentarii (3)
  • ok,traseul e lung de 5 km dar nu ne ziceti de cite ori trebuie parcurs,ca asa…5 km,o aduceam si pe mamaia de 120 ani,facea si ea 5 km.

  • Ce usor e sa vb de acolo Cezar, vino sa vezi traseul si apoi nu iti mai da mana sa comentezi. Si daca citesti bine scrie cat se poate de mare 90min… asta inseamna ca dai atatea ture cate intra in minutele astea (eventual citeste si tu regulamentul).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − sixteen =