Acum citesti
Doua modele noi de la Saracen : Ariel si Amplitude

Ariel este unul din modelele indelung asteptate de catre fanii marcii din Marea Britanie. Dupa mai multe preview-uri ale acestui model, a aparut prima poza oficiala cu noul full suspension ce urmeaza a fi lansat in primavara acestui an.

Este o bicicleta ce beneficiaza de o cursa mare de amortizare pentru partea posterioara (140 mm) si vine echipata atat cu o furca cat si cu un amortizor spate furnizate de Fox Racing Shox.

Din echipare mentionat angrenajul Race Face, franele pe Disc Shimano Deore M595, schimbatoare si manete de schimbatoare Shimano XT si un set de anvelope Maxxis Larsen TT. Preturile pornesc de la aproximativ 1.700 de euro pentru Ariel 1 si pot ajunge pina la 2.900 euro pentru Ariel 3.
Vestile de la Saracen sunt bune si pentru fanii DirtJump-ului : noul model Saracen Amplitude AL1, oferit la un pret foarte avantajos, de aproximativ 1.000 de euro. Acesta beneficiaza de un cadru din aluminiu cu suduri rezistente. Imbinarea tevilor in partea anterioara a cadrului este foarte solida, acestea fiind sudate una in cealalta pe o portiune relativ mare, astfel incat sa ofere o rezistenta superioara.

Din punct de vedere coloristic, bicicleta arata bine. Este vopsita in alb si este echipata cu jante si o sa albastre pentru a spori efectul vizual. Bicicleta este echipata cu o furca Marzocchi dirt Jumper 3 cu o cursa de 100 mm, schimbator Sram X.5 cu noua viteze, angrenaj Truvativ Ruktion cu o foaie cu 34 de dinti, frane Quad Axis hidraulice cu disc de 180 mm respectiv 160 de mm iar singura dimensiune disponibila a cadrului este de 12.5″.

Bicicleta poate fi utilizata cu succes si pentru cursele de 4x iar partea cea mai frumoasa este oferita de urechile cadrului, care permit pozitionarea rotii mai in fata sau mai in spate, in functie de setup-ul pe care si-l doreste riderul.

via | saracen bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =