Acum citesti
Noua gama Sram Apex

Shimano 105 primeste din primavara un concurent direct : noua linie de piese entry-level lansata de Sram, Apex. Producatorul afirma ca aceasta este inspirata din linia de componente RED, faimoasa pentru echiparea bicicletelor din Tour de France. Noua tehnologie utilizata pentru gama Apex include si schimbatoarele cu o maneta Double Tap.

Angrenajul a primit doar doua foi, dar cei de la Sram afirma ca acestea sunt mai performante decat multe angrenaje ce beneficiaza de trei foi. Pe langa angrenaj, linia de piese contine un schimbator de pinioane cu un cage mai mare care este creat pentru a functiona perfect cu noua caseta de pinioane PG 1050 11-32 dinti. Sistemul poarta denumirea de WiFLi, fiind prescurtarea de la Wider, Faster si Lighter.

Angrenajul cu doua foi (cu 50 respectiv 34 de dinti) ofera reprize mai rapide de schimbare a vitezelor decat angrenajele echipate cu 3 foi iar greutatea totala este cu 11% mai mica decat cea a angrenajelor populare de pe piata. Greutatea totala a liniei de piese este de aproximativ 2.400 grame, fiind mai usoara cu 65 de grame decat gama concurenta, Shimano 105.

Pretul anuntat este de 800 $, ceea ce-l plaseaza pe acelasi loc cu Shimano 105.

via | Sram

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × five =