Acum citesti
Discuri noi de la Braking


Producătorul italian Braking, cunoscut pentru activitatea intensă în domeniul motocicletelor, face un plan de upgrade al produselor sale, disponibile acum și pentru biciclete. Astfel, acesta lansează două discuri noi pentru bicicletele de munte, denumite Braking S3. Discurile vor fi compatibile cu sistemele de frânare Shimano, Avid, Hayes, Formula, Hope sau Magura. Pentru sistemele de frânare de la Shimano, Braking asigură și o prindere de tip centerlock, pentru doar 14.90 euro.



Discurile de frână Braking S3 vor manifesta o deformare minimă la căldură extremă și o rezistență maximă la loviturile laterale. Forma discului nu a fost aleasă doar pentru a avea un aspect interesant, ci aceasta contribuie la menținerea performanțelor în timpul reprizelor de frânare. Producătorul promite că acestea se vor regenera imediat după porțiunile lungi de frânare.


Discul va fi disponibil în dimensiunile 160, 165, 180, 185, 200 și 203 mm, iar prețul va fi de 48 de euro pentru modelul cu diametrul cel mai mic. Greutatea acestuia pornește de la 122.9 grame.


via Braking


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 10 =