Acum citesti
Ding3000: velocipedul electric înzestrat cu ultimele tehnologii în domeniu

Un proiect cât se poate de interesant, în materie de tehnologie, aparține celor de la DING3000 care s-au aliat cu BASF pentru a crea bicicleta Concept 1865. Denumirea face referire la primele velocipede construite în urmă cu mai bine de 140 de ani, însă exemplarul de față preia conceptul construcției și-l asezonează cu ultimele tehnologii în domeniu.

ding_3000_1

Astfel se obține o bicicletă cu un aspect retro, dar cu materiale de ultimă generație.

ding_3000_2

Iar rolul în alegerea materialelor l-au avut cei de la BASF și nu au făcut niciun compromis. Astfel, bicicleta de față ar putea impresiona orice entuziast: LED-uri integrate în furca de spate a bicicletei, brațe ale angrenajului construite din Ultramid și pedale Ultrason construite integral din plastic, fără a utiliza rulmenți, dar și anvelope Infinergy construite din poliuretan termoplastic, ce promit a fi foarte ușoare, elastice și cu o viteză de rulare remarcabilă.

ding_3000_3

Chiar și conductele frânelor utilizează un material diferit de cele întâlnite în zilele noastre. Acesta se numește Elastollan, se comportă foarte bine în condiții de presiune, foarte durabile, iar faptul că sunt transparente, îți permit să observi dacă există bule de aer pe conductă, știind când este necesară o aerisire a acestora. Un motor electric de 250W, încastrat în roata de spate, va pune această bicicletă în mișcare.

ding_3000_4

În ceea ce ne privește, proiectul celor de la DING3000 nu face altceva decât să etaleze rezultatele cerecetărilor celor de la BASF. Iar noi nu putem decât să îmbrățișăm noile inovații, de care suntem siguri că se vor face remarcate pe piață în perioada imediat următoare.

ding_3000_5

Alte detalii pe ding3000.com.

via DING3000

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 9 =