Acum citesti
Cuvete Cane Creek anti-voblaj

Noile cuvete Hellbender 70 Visco de la Cane Creek sunt special construite pentru a face direcția mai stabilă, prin eliminarea voblajului. Demonstrat simplu, presupune că la o viteza mai mare de deplasare, fără a ține mâinile pe ghidon, acesta nu se va mișta stânga-dreapta în mod haotic. Cu toate astea, nu sunt foarte sigur că sistemul garantează începătorilor că pot merge fără mâini pe ghidon în deplină siguranță.

Desigur, nu acesta este scopul. Stabilizarea direcției este importantă la viteze mari sau dacă bicicleta duce greutate mare (în special bicicletele cargo sau cele destinate cicloturismului – încărcate cu bagaje). În interior se regăsesc plăci subțiri din metal (similare unor șaibe), care se mișcă una împotriva celeilalte într-un mediu cu gel. Astfel, se crează efectul unei amortizări, care împiedică ghidonul să se miște necontrolat. Acestea sunt livrate cu o amortizare medie, însă aceasta poate fi modificată prin repoziționarea lamelelor circulare.

Sunt construite din aluminiu , poți alege dacă dorești sistemul în partea de sus sau cea de jos a headtube-ului (prețul diferă: 99.99$, respectiv 119.99$) și sunt disponibile și pentru headtube-urile conice.

via Cane Creek

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − six =