Acum citesti
Cutie de viteze pentru Brodie


Acesta nu este un concept nou în industria mountainbike-urilor, dar producătorul Brodie se numără printre puținii care oferă un astfel de sistem pentru o bicicletă de munte, mai precis de Downhill. Ce presupune utilizarea unei cutii de viteze? Eliminarea schimbătoarelor și a casetei de pinioane, deoarece o foaie cu un pinion sunt suficiente pentru funcționare. În același timp întreținerea este minimă iar vizitele în service promit a fi cât se poate de rare.



Cutia de viteze provine de la Sr Suntour, modelul Vboxx iar specificațiile sună cam așa: echivalează cu 9 viteze, poate fi livrat cu brațe de 170 sau 175 de mm, foaia instalată are 22 de dinți fiind foarte compactă și cântărește 4.52 de kg.


Pentru orice utilizator normal, această greutate pare a fi cea mai mare povară pe care o poți duce în spate pe urcările mai difcile, însă publicul țintă sunt cei care adoră coborârile, în special cei pasionați de downhill. Deoarece greutatea acestei cutii de viteze ajută defapt la coborârea centrului de greutate al bicicletei, aceasta devenind astfel mai stabilă și mult mai controlabilă.


Procesul de vopsire al cadrului este asigurat de către Qualitek Collision din Vancouver.


Informații suplimentare pot fi citite pe blog-ul celor de la Brodie, la adresa brodiebikes.com.


via Brodie Bikes



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 20 =