Acum citesti
Bicicletă Cavalerie cu o cutie de viteze Effigear

Alături de Pinion, cei de la Effigear se numără printre cei mai populari furnizori de cutii de viteze pentru biciclete. În cazul de față, aceștia au colaborat cu cei de la Cavalerie pentru a dota un model de downhill și unul de enduro cu o astfel de cutie, prevăzută cu 6 sau 9 viteze.

 cavalerie_effigear_2

Modelul de downhill, Cavalerie Falcon, a rămas neschimbat din punct de vedere al design-ului în ultimii ani. Utilizează o suspensie cu un pivot principal și oferă o cursă de 200mm.

cavalerie_effigear_1

Construită cu un sistem cu 3 axuri, cutia de viteze conține două seturi de pinioane și în versiunea cu 9 viteze, aceasta oferă un raport maxim de 444%, echivalentului unui angrenaj cu două foi 24/36 conectat la o casetă de pinioane cu 10 viteze, în formatul 11-34. Comparat cu un sistem de transmisie complet, Effigear ar urma să pună pe cântar doar 100 de grame în plus. Pentru a funcționa lin, în cutie se află ulei pentru lubrifierea sistemului.

cavalerie_effigear_3

Pentru modelul de enduro este disponibilă aceeași cutie. Bicicleta este dotată însă cu suspensii de 185 de mm, fiind la fel de potrivită și pentru trasee de freeride.

cavalerie_effigear_4

Alte detalii pe philthybikes.com.

via Cavalerie

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + eleven =