Acum citesti
Cursiere pentru copii semnate de Culprit

Modelul de high-end al celor de la Culprit, Croz Blade, este foarte probabil să facă valuri în lumea roților subțiri, dar producătorul nu își concentrează eforturile doar spre acel segment. Astfel, au mai fost anunțate două modele, ambele destinate copiilor sau de ce nu, persoanelor foarte scunde.

Culprit Junior One (foto sus) este o cursieră dedicată în totalitate copiiilor, mai ales prin prisma mărimii cadrului și a roților de 20 de inchi. Ideea construirii în serie a unei astfel de biciclete a venit după o scurtă analiză a pieței care a scos la iveală că asemenea modele se construiesc doar la comandă. Cei de la Culprit au dotat acest model cu un cadru din aluminiu 7005 double-butted, un mix de componente Shimano 105, KMC, TRP și piese fabricate în regie proprie de firma producătoare. Jantele sunt gândite pentru îndemânarea în curs de perfecționare a celor mici, așa că sunt înalte de 40, respectiv 30mm (față-spate). Greutatea este de 7,9 kilograme, iar prețul de circa 1.550 de dolari.

Cealaltă bicicletă, Culprit Junior Two, este orientată spre copiii mai mari. Roțile de 27,5 inchi, mărime ce pare a fi viitorul succes de casă în lumea mountain bike-ului, sunt potrivite pentru ei, dar trebuie ținut cont că la un moment dat biciclete de șosea au fost construite într-un număr destul de mare cu această dimensiune, deci modelul de față este mai versatil decât pare la prima vedere. Echiparea este similară ca și în cazul Culprit Junior One, dar beneficiază de un angrenaj compact și o furcă de carbon. Greutatea o depășește cu 150 de grame pe cea a modelului anterior, iar prețul se estimează a fi în jur de 1.625$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 18 =