Acum citesti
JYROBIKE pentru copii – giroscop în loc de roţi ajutătoare

Mulţumită forţelor fizice care rezultă în urma rotirii unui giroscop creatorii bicicletei Jyrobike au realizat o bicicleta pentru copii care rămâne în picioare şi este stabila chiar dacă nu este folosită de nimeni. Acest lucru va ajuta foarte mult copii sa înveţe să pedaleze fără ajutorul clasicelor şi demodatelor roţi ajutătoare.

JYROBIKE-3

Bicicleta funcţionează prin utilizarea unui giroscop integrat în roata faţă. Discul, sau giroscopul, este propulsat de un motor electric alimentat de un acumulator. Viteza de rotaţie face ca bicicleta să stea dreaptă chiar şi când copilul merge încet.

În plus, pe măsură ce copilul învaţă să meargă, viteza de rotire a giroscopului, şi implicit gradul de ajutor oferit, este redusă până când poate fi oprită de tot. Mai departe, când copilul a învăţat să meargă, giroscopul poate fi demontat de tot astfel bicicleta devenind mai uşoară.

JYROBIKE-2

Partea bună este că poţi cumpăra doar roata faţă separat şi instala la bicicleta pe care copilul o are deja. Astfel preţurile sunt 129 $ roată de 12”, 149 $ roată de 16” sau, cu 249$ poţi cumpăra întreaga bicicletă.

Vezi Comentariu (1)
  • Sau iei o bicicleta pe marimea lui, demontezi pedalele, lasi seaua mai jos, si il pui sa o miste din picioare. La un moment dat va incepe sa ia viteza si sa nu mai tina picioarele pe asfalt. Atunci a invatat sa pedaleze. Fara giroscoape si alte nebunii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × four =