Acum citesti
Cum ții la distanță noroiul de pe bicicletă: Ultra-Ever Dry

ultra_ever_dryAduce cu un titlu de teleshopping, dar se pare că soluția chiar funcționează, fiind recomandată de către mai mulți bicicliști de pe forumurile din afara țării.

Despre ce este vorba?

O soluție minune, care se aplică pe bicicletă (sau orice alt material) și ține la distanță noroiul, praful, apa, uleiul sau orice altă murdărie care ar putea strica aspectul bicicletei tale. Poate fi utilizată chiar și pentru mănuși sau încălțăminte, așa cum reiese din demonstrația din filmul de mai jos.

Ultra-Ever Dry folosește nanotehnologia pentru a crea o barieră invizibilă capabilă să țină la distanță orice impuritate. Soluția va proteja suprafața respectivă timp de 2 până la 8 luni de la aplicare, conform producătorului. Doi litri sunt oferiți pentru aproximativ 130 de euro.

Detalii pe site-ul producătorului și în filmul de mai jos.

Dacă a folosit cineva acest produs este rugat să ne împărtășească părerea sa, în rubrica de comentarii de mai jos.

Vezi Comentarii (6)
  • Oare de ce nu fac si un ulei pentru angrenaje cu tehnologia asta ca sa nu se mai puna mizerie pe lant/caseta/foi/pinioane……

  • Pare o idee buna, dar sunt curios cum reactioneaza la contact cu pielea, iar pretentiosilor nu le va placea caci lasa un strat alb, ca si praful, cand este aplicat suprafetelor :))

  • Eu am totusi o nelamurire!…daca nici o substanta nu se poate lipi de acea suprafata data cu aceasta solutie ULTRA EVER DRY- atunci asta cum de se ”lipsete” pe suprafata atunci cand este aplicata!

  • @Kui Alex
    este o substanta ultra hidrofobica ce tine departe fluide cum sunt solutiile apoase, uleiurile, etc. Nu spune nicaieri ca nu adera absolut nimic la ea.

  • Pai Ultra Ever Dry ramane pe cadru ca si noroiul pe cadru netratat si datorita nanotehnologiei creaza un strat de aer care impiedica orice substanta sa atinga solutia

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =