Acum citesti
Orientare mai facilă cu aplicația de trasee MTBProject

Traseele de bicicletă cât mai variate sunt o delectare supremă pentru pasionați, dar numai cu condiția să le și nimerească precis, nu să se rătăcească pe sau mai degrabă pe lângă acestea. Aici intervin nenumăratele aplicații de track-uri, map-uri și documente similare cu scopul de a te îndruma pe calea potrivită, însă ultimul program de acest gen provenit de la MTBProject are șanse să își devanseze concurenții.

mtbproject

Aplicația este construită pe o platformă de social media, lucru care permite încărcarea de către utilizatori a diverselor trasee într-un mod cât mai simplu. Informațiile referitoare la traseu includ track-ul GPS, harta în sine, altimetria, recenzii din partea altor utilizatori și fotografii de la fața locului. De fapt, aici este și punctul esențial al aplicației și anume faptul că în afișarea virtuală a hărții traseului sunt incluse și poze pentru a te ajuta să vezi dacă te afli cu adevărat în locul potrivit.

Alegerea traseelor se poate face după arealul geografic, oraș sau țară, deci și navigarea printre opțiuni este relativ facilă. Aplicația aflată momentan în versiune Beta poate fi descărcată de aici.

Vezi Comentarii (2)
  • Aplicația este construită pe o platformă de social media, deci ca majoritatea aplicatiilor de acest fel, este complet inutila in cazul in care te afli intr-o zona fara acoperire a retelei de telefonie.

  • „Some points seem to lie outside North America. Sorry, we don’t support trails in the whole world. ”
    cam asta se intampla daca vrei sa incarci o ruta de la noi din tara

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + seven =