Acum citesti
CS Otopeni domină Turul Dobrogei 2012

Ieri s-a încheiat o nouă ediție a Turului Dobrogei. Competiția desfășurată pe parcursul a 4 zile și care a totalizat 5 etape a beneficiat de participare internațională, pe lângă rutierii români la linia de start aliniindu-se și alții din Bulgaria, Republica Moldova și Germania. Proaspăt înființata echipă de ciclism a Clubului Sportiv Otopeni a fost cea care a dominat cursa, Alexandru Ciocan fiind câștigătorul. iar Nicolae Țintea și Valentin Pleșa de la aceeași formație completând podiumul.

Vremea nu a ținut deloc cu sportivii de-a lungul celor 5 etape, ploaia și vântul caracteristic Dobrogei în această perioadă dându-le de furcă și mai mult. Etapa a 4-a a fost de departe cea mai crâncenă, ploaia însoțindu-i pe rutieri de la început și până la final. De asemenea, nici căzăturile nu au lipsit, dar nu s-au lăsat cu urmări grave.

Rutierii echipelor românești au făcut o figură bună, în special CS Otopeni care a dat impresia unei echipe bine puse la punct. Nici gazdele, CS Bilal 2000 Constanța, nu au dezamăgit, Vlad Bogdan și Pisică Robert ocupând primele două trepte ale podiumului categoriei rezervate juniorilor. Dintre ceilalți s-au mai remarcat Zoltan Sipos (C.S. Mazicon) și Eduard Grosu (C.S. Torpedo Zărnești).

Următoarea competiție importantă programată a se desfășura la noi în țară este Turul României ce va pleca în data de 2 iunie tot din Constanța.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 4 =