Acum citesti
Coronavirus – bicicliștii și sportivii ce se antrenează, amendați drastic în Spania

Guvernul din Spania a decretat stare de urgență pentru o perioadă de două săptămâni, decizie care a intrat în vigoare de sâmbătă seara, pe 14 martie.

Spania este printre țările cele mai afectate de pandemia de coronavirus. În ultimele 24 de ore, au fost depistate aproape 1.500 de cazuri de COVID-19. Până acum, 292 de persoane au decedat, 96 numai în ultima zi.

Autoritățile vor ca cetățenii să rămână în case, la auto-izolare, și sunt gata să aplice sancțiuni dure pentru cei care nu vor respecta hotărârea guvernului de la Madrid. Mai mulți bicicliști au fost deja sancționați de către Guardia Civil (Poliția Spaniolă).

Pe timpul stării de urgență din Spania, sportul și activitățile fizice în aer liber sunt interzise. Sportivii care nu vor respecta regulile vor fi amendați.

Sancțiunile financiare pentru cetățenii care încalcă restricțiile pot ajunge, în cele mai grave cazuri, până la 600.000 de europotrivit publicației Marca.

Spaniolii care își părăsesc casele în situații care nu sunt de forță majoră sunt amendați în primă instanță cu sume între 600 și 1.500 de euro. Pentru recidiviști, amenzile ajung și la 30.000 de euro.

Sursa: DigiSport.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + eleven =