Acum citesti
Cursiera endurance Rose Reveal rulează pe anvelope de 30 mm

Rose a anunțat noul model Reveal, o cursieră de anduranță. Mai specific, este vorba de o cursieră ce intră în segmentul allroad, cu spațiu pentru anvelope de 30 mm, dar care păstrează totuși spiritul cursierelor de competiție. Reveal este disponibilă în două versiuni de cadru și în mai multe versiuni de preț, fiind și prima bicicletă ce va folosi noul logo Rose.

Rose a anunțat o greutate a cadrului de 900 g, dar nu oferă detalii despre mărimea corespunzătoare, probabil fiind vorba de S sau M. Monoblocul e de tip BB86 iar împreună cu chainstay-urile asimetrice oferă un transfer excelent al puterii, la asta contribuind și axul thru de 12 mm. Reveal pare a fi destul de asemănătoare cu modelul de gravel Backroad, dar cu anvelope mai subțiri.

Despre forma cadrului, Rose spune că inspiră emoții și performanță. Liniile drepte, marginile refractare și curbele dinamice vor fi regăsite pe toate modelele Rose din 2020. Cockpit-ul Reveal are un aspect curat, vine cu cabluri complet integrate de la cuvete, fiind incluse atât cele de schimbător cât și cele de frână.

Rose urmează tendința modernă a stay-urilor coborâte și a tijei de șa cu secțiune D, pentru confort și amortizare a vibrațiilor.

Reveal este disponibilă în 7 mărimi, geometria acestora fiind cea din tabelul de mai sus.

Reveal Six Disc este cadrul de top, echipările începând de la 3999 Euro. Acesta este disponibil cu Ultegra, Ultegra Di2, Dura Ace Di2, Force eTap AXS sau Red eTap AXS.

Cadrul Reveal Four Disc este mai greu cu 100 g iar prețurile încep de la 2499 Euro. Echipările includ 105, Ultegra și Ultegra Di2. Există și opțiunea frânelor pe jantă, cu prețuri începând cu 2099 Euro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =