Acum citesti
Clubul de Ciclism Galați a dat o mână de ajutor spitalului din oraș

O faptă simplă poate însemna atât de mult pentru unii oameni! Câțiva membri ai Clubului de Ciclism Galați au decis să ofere ceva înapoi celor care i-au ajutat și au recondiționat câteva cărucioare cu rotile ale secției de ortopedie a Spitalului de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Galați. În cele de mai jos puteți găsi relatarea poveștii preluată chiar de pe site-ul clubului.

galati

Totul a inceput prin ianuarie 2014, când un coleg de la club a avut un accident cu bicicleta (fracturându-și mâna) și a fost nevoit să se interneze la Spitalul de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați – secția Ortopedie.

Petrecând mai multe zile în spital, a observat cum cărucioarele pentru transportul pacienților se aflau într-o stare jalnică: spițe rupte și îndoite, jenți strâmbe, anvelope rupte, camere sparte, tapițeria ruptă. Astfel, i-a venit ideea ca împreuna cu membrii Clubului de Ciclism Galați să le aducă la starea lor inițiala și să le repare.

S-a conceput planul de acțiune, documentele pentru aprobarea proiectului de către conducerea spitalului și fondul necesar suportat de domnul Marian Juncu, administrator la SC Kinetech Industry SRL, pentru achiziționarea pieselor ce urmau să fie folosite la reparația cărucioarelor. Reparația a constat în înlocuirea roților unde nu s-a mai putut face nimic (3 cărucioare), echiparea cu cauciucuri și camere noi a tuturor celor 5 cărucioare și montarea unui nou șezut pentru unul dintre ele.

La finalul proiectului dnul. dr. Ungureanu (șef secție Ortopedie) și dna. Vlad ne-au mulțumit pentru reabilitarea cărucioarelor și ne-au spus că nu doresc să ne vadă acolo în sectie (desigur, în postura de pacienți). Multumim la rândul nostru SC Kinetech Industry SRL pentru sprijinul acordat și tuturor celor care ne-au ajutat la acest proiect.

galati_1

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =