Acum citesti
Cerevellum Scope, dispozitivul electronic suprem pentru bicicletă

GPS, funcții de viteză, distanță, puls, cadență, wați, conexiune la smartphone și lista poate continua. Cam acestea sunt rigorile pe care un computer de bicicletă trebuie să le îndeplinească dacă țintește supremația în domeniu. Cei de la Cerevellum susțin că Scope, noul lor produs, îmbină toate acestea și aduce și un plus de siguranță prin camera video pe care o conține.

cerevellum_scope

Telegrafic redat, Scope conține următoarele lucruri: cameră video orientată spre spate (revenim asupra ei), senzori pentru informațiile de drum (viteză, cadență, etc), GPS, compatibilitate cu ANT+, detector în caz de accident și lumină LED pentru spate.

Dacă majoritatea trăsăturilor este clar cum funcționează și ce scop au, camera video pentru spate merită niște detaliere. În principal, aceastea înregistrează ceea ce se petrece în spatele tău, furnizând imagini în timp real, afișate pe ecranul unității centrale, în numele siguranței rutiere. Mai mult, sistemul include și un accelerometru care când detectează orice variație sau oprire bruscă declanșează stocarea ultimelor 5 minute de peliculă. Opțiunea își dovedește utilitatea în caz de accident, prin moduri lesne de intuit.

De asemenea, ecranul unității principale poate afișa și funcția de GPS, arătând harta locurilor pe unde mergi sau poate expune informațiile specifice unui ciclocomputer, această opțiune din urmă putând rula în paralel cu imaginile surprinse de camera video.

Cerevellum caută finanțare pentru a materializa Scope și le poți da o mână de ajutor pe pagina lor de pe Kickstarter, unde sunt și informații despre invenția lor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 10 =