Acum citesti
Cel mai ușor MTB de serie din lume


Scott Scale 899 este cel mai ușor mountainbike din lume. Cu o greutate de 7.48 kg, acesta s-a instaurat încă de anul trecut în fruntea clasamentului. Este urmat însă la mică distanță de Cannondale Flash Carbon Team, cu 20 de grame mai greu.

Bicicleta concepută pentru competițiile de Cross Country este oferită doar în culoarea gri (mat), atât pentru cadru cât și pentru furcă sau alte componente. Echiparea cu linia de componente Sram XX World Cup este firească pentru clasa din care face parte, prețul bicicletei nefiind de neglijat: 7.600 euro (recomandat de producător).


Dacă te întrebi de unde provine denumirea 899, află că aceasta se trage chiar din greutatea cadrului din carbon: 899 de grame.


În fișa tehnică regăsim și alte componente de top, precum furca DT Swiss XCR 100 Race, cu o cursă de 100 mm și multe posibilități de reglaj. Anvelopele provin de la Schwalbe, modelul Furious Fred EVO în formatul 26 x 2.0.


Dacă ești interesat de achiziționarea bicicletei, poți citi mai multe informații pe site-ul Scott. Sau, cel mai bine, dai o fugă până la cel mai apropiat dealer Scott.


via Scott Bikes


Vezi Comentarii (3)
  • Bike-ul este mai usor, dar fata de Cannondale Flash are rotile DT de carbon, care-s mai flexibile decat SLR-urie de pe Flash. De aceea fata de anul asta, Cannondale a renuntat la aceste roti.
    Daca ar fi sa comparam doar framset-urile, 899-le ar fi in spate.
    Dar intr-adevar, in rest, informatiile sunt corecte.
    Noroc,
    Vlad

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − 6 =