Acum citesti
Carcasă pentru iPhone și iPad, de la BioLogic

Cum tehnologia face orice numai nu stă în loc, și accesoriile trebuie să țină pasul cu aceasta. După mult-titrata lansare a noului iPhone 5 iată că și cei de la BioLogic și-au reproiectat carcasa pentru telefomnul celor de la Apple și au adăugat una și pentru tableta iPad.

iPhone 5 Bike Mount este carcasa pentru telefon care se montează pe ghidon și care asigură și protecția dispozitivului. Aceasta este complet închisă și a fost fabricată dintr-un plastic dur, iar două balamale permit închiderea și deschiderea carcasei. Vizorul este produs dintr-o membrană de silicon care asigură operarea telefonului când se află în interiorul carcasei și prinderea acesteia se poate face doar pe ghidoanele cu diametru de 38mm sau mai mic.

În plus, acum și posesorii de iPad pot să ia tableta cu ei. BioLogic a conceput Soft Shield, o husă impermeabilă pentru acest produs. Deocamdată, aceasta doar protejează aparatul de apă, neputându-se monta pe ghidon, dar permite folosirea eficientă a ecranului tactil chiar și cu mânuși.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =