Acum citesti
C.M. de SingleSpeed

Iată că și iubitorii de biciclete Single Speed (o foaie, un pinion) au un campionat al lor. Și încă unul pe măsură! De ce? Pentru că fiecare participant poate lua parte la această cursă îmbrăcat după bunul plac. Iar asta se traduce prin amuzament maxim, deoarece așa cum poți observa din fotografii, fiecare născocește o costumație cât mai nebună.



Primul eveniment de acest gen a avut loc în 1995 și purta denumirea de W.H.I.R.L.E.D. Campionatul mondial de Single Speed a luat naștere în anul 1999, iar la prima ediție au participat aproximativ 260 de concurenți. De atunci, campionatul a fost organizat în Australia, Noua Zeelandă, Germania, Suedia, Scoția și în Statele Unite ale Americii.


Este cea mai colorată cursă de biciclete din lume și oricine poate lua parte, fără a fi necesare calificările. Condiția de bază este aceea de a participa cu o bicicletă single speed.


Ediția anului 2011 va fi organizată în Irlanda pe data de 27 August, concurs la care sunt așteptate foarte multe persoane.


Poți afla informații suplimentare despre acest eveniment pe site-ul sswc2011.ie. Dar dacă ești suficient de nebun încât să participi, tot acolo vei găsi și formularul de înscriere.


Bine ai venit în cursa fără sancțiuni, a celor nebuni!



Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − three =