Acum citesti
Bikeomat: automatul cu piese pentru bicicliști

Suntem deja obișnuiți să întâlnim la orice pas automate pentru băuturi răcoritoare, gustări, dulciuri sau cafea. Dar cum ar fi să existe astfel de automate prin oraș, construite special pentru bicicliști și care conțin piese sau alte lucruri mărunte care ți-ar putea fi de folos? În Germania acestă idee deja funcționează, în numai puțin de 6 orașe, cel mai recent pe listă fiind München, inaugurat chiar ieri.

bikeomat

Bikeomatul este în fond un automat cu peste 66 de tipuri diferite de piese și accesorii, de marcă, și care sunt oferite la un preț foarte bun. Ca totul să capete un aer science fiction, există monitoare LCD pe care poți urmări instrucțiunile de montare, pas cu pas, a componentelor achiziționate de tine, astfel încât să poți face montajul pe loc, asta deoarece îți stau chiar și sculele necesare la dispoziție (contra cost).

Foto_3_1__cdaa1f23d4

Așadar, vorbim despre o stație de service fixă, cu prețuri minime, căci întreținerea nu costă mare lucru, acest fapt permițând prețuri bune de vânzare. Mai mult, îți poți încărca e-bike-ul sau îți poți umfla anvelopele gratuit și primești informații despre întreținerea bicicletei, siguranța în trafic sau protecția împotriva furtului.

În Bikeomat-uri găsești piese precum saboți, lanțuri, cabluri de frână sau de schimbător, camere, antifurturi, chei de spițe și altele.

via Bikeomat

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 3 =