Acum citesti
Biciclist decedat în accident rutier nocturn

Oricât de puțină atenție i-ar acorda unii, folosirea luminilor de semnalizarea pe timpul întunericului, când mergi cu bicicleta, îți poate salva viața. Din nefericire, această stare de fapt a fost subliniată din nou după ce un biciclist a decedat în urma unui accident rutier petrecut ieri seară, el nefiind observat de șoferul care l-a lovit.

accident

Tragicul eveniment s-a petrecut în județul Timiș. Victima, un tânăr de 23 de ani, care lucrează în Germania, se deplasa pe șosea cu o bicicletă care nu avea niciun fel de semnalizare și nici nu purta echipament reflectorizant, fiind lovit de un TIR. Martorii spun că șoferul avea viteză și nu ar fi apucat să frâneze, deci vina o poartă și conducătorul, conform primelor constatări. Totuși ne întrebăm dacă s-ar mai fi întâmplat acest lucru în situația în care victima ar fi avut pe bicicletă un stop, un far, măcar niște catadioptrii?

Sursa: știrileprotv.ro  

Vezi Comentariu (1)
  • Folosesc lumini fata-spate ft.puternice si casca are insemne reflectorizante.Dar daca dai de un betiv,nu cred ca te mai ajuta la nimic toate acestea. Plus dementii,care merg ca la raliu…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =