Acum citesti
SEATYLOCK – şa de bicicletă şi antifurt într-un singur produs revoluţionar

De cate ori nu te-ai trezit în oraş, cu treabă pe bicicletă, că trebuie să o laşi undeva legată, dar ai uitat acasă antifurtul. Se întâmplă des şi în acele momente trebuie să te rogi de paznici să te lase cu bicicleta în magazin, bancă sau pe unde mai ai nevoie.

Dacă din greşeală fără antifurt mai poţi pleca de acasă, fără şa la bicicletă nu prea. Iată un nou produs cât se poate de deştept. Un antifurt integrat în şaua bicicletei. Produsul este cât se poate de inovator. Şaua nu doar că se transformă în antifurt însă sistemul este compatibil cu orice bicicletă. Tot ce trebuie să faci este să-ţi înlocuieşti vechea şa cu noul SEATYLOCK.

SEATYLOCK 1

La fel de simplă este şi instalarea sau dezinstalarea şeii de pe bicicletă. Folosind o prindere de tip Quick Release şaua antifurt este scoasă de pe tija de şa transformându-se în antifurt.

SEATYLOCK 5

Antifurtul este alcătuit din mai multe segmente din otel special tratat care se extind la 1 metru devenind astfel suficient de lung pentru a putea lega bicicleta chiar şi de stâlpii groşi de iluminat stradal. În plus se pare că antifurtul în sine este extrem de sigur şi rezistent la tăierea cu bomfaierul sau la spray-ul care îngheaţă, aşa cum puteţi vedea mai jos în clipul de prezentare.

Şaua în sine poate fi de doua feluri: Trekking şi Comfort. Ambele sunt destinate cicliştilor urbani, una fiind mai sportivă cealaltă mai confortabilă. Şaua antifurt este disponibilă în 6 culori pentru a se asorta cu bicicleta ta de oraş.

SEATYLOCK 7 SEATYLOCK 4

Preţul este în jur de 129$ sau mai puţin dacă te grăbeşti şi comanzi cât mai repede.

[youtube id=”V5lDGab1KRg” width=”600″ height=”350″] [youtube id=”Bk3lpzwHqdU” width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =