Acum citesti
Trailcraft oferă MTB-uri adevărate pentru copii

Trailcraft_Pineridge_premium-youth-24inch-mountain-bike-Orange-600x356Mulţi părinţi şi-ar dori pentru copii lor altceva decât bicicletele low end foarte grele şi cu piese de cea mai slabă calitate pe care le găsim în general prin magazine, chiar dacă este vorba de mărci foarte mari şi cunoscute. Practic pentru copii se foloseşte mereu tot ce e mai prost, lucru frustrant pentru unii părinţi care ar avea posibilitatea financiară să le cumpere o bicicletă performantă dar nu au de unde.

Trailcraft produce astfel de biciclete, aproape la fel de bine echipate ca şi a lui tati. Modelul Pineridge 24 youth vine în două culori atărgătoare, portocaliu şi turcoaz, sunt pe stoc şi sunt gata să facă fericiţi copiii de acest Crăciun.

Trailcraft_Pineridge_premium-youth-24inch-mountain-bike-turquoise-600x353Bicicletele sunt disponibile cu cadru de aluminiu sau de titan şi cu furcă rigidă sau cu suspensie. Modelul de aluminiu cu transmisie 1×10 are o greutate de 9.75 kg iar cel cu transmisie 2×10 are 10.05 kg, ambele cu furcă RST First (din păcate nu prea există furci mai performante pentru roţi mici). Greutatea este mult mai mică decât bicicletele de copii uzuale.

De asemenea, bicicletele sunt echipate cu roţi Stans Crest tubeless-ready şi anvelope Schwalbe Rocket Ron pe 24, ceva cu adevărat greu de găsit. Cadrul este din aluminiu 7005 cu chainstay-uri scurte de 390 mm.

Preţul nu este mic, bicicleta costând 1699 USD iar cadrul echipat cu furcă, roţi şi angrenaj fiind disponibil la 1199 USD pentru cine doreşte să o echipeze personalizat. De asemenea, este disponibil separat angrenajul 1x pentru copii. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =