Acum citesti
Biciclete Trek 2012

noutati_eurobike


Pe lângă upgrade-urile efectuate pentru modelele Remedy și Fuel EX, cei de la Trek au lansat două modele noi, Slash și Lush. De asemenea, modelul pentru coborâri, Session 9.9 este disponibil de acum înainte cu cadru din carbon.




Trek Lush 2012 este un full suspension dedicat femeilor, dotat cu componente de top și care promite să îndeplinească toate dorințele legate de confort ale reprezentantelor sexului frumos. Dezvoltat pe o platformă de 120 de mm, acesta va fi disponibil într-o verisune cu cadru din carbon sau din aluminiu. Centrul de greutate a fost coborât pe cât de mult posibil, nu doar pentru a facilita accesul pe bicicletă prin poziționarea mai adâncă a pedalierului ci și pentru o stabilitate mai bună pe traseu.


Modelul Trek Slash este înlocuitorul lui Scratch și beneficiază de o cursă de amortizare de 160 de mm. În echipare regăsim o furcă Fox 36 Talas și un amortizor FOX RP2. Opțional, utilizatorul poate achiziționa noul Slash și cu o furcă Rock Shox Lyrik.


Noutatea absolută pentru împătimiții downhill-ului este noul Trek Session 9.9. Întreaga bicicletă cântărește astfel sub 16 kg și se laudă cu faptul că are cel mai bun raport stiffness-to-weight (rigiditatea cadrului raportată la greutatea acestuia). Unghiul headtube-ului poate fi reglat de utilizator prin intermediul setului de cuvete Cane Creek Angleset E2. Dar aceasta nu este singura posibilitate de a interveni asupra reglajelor bicicletei. Furca a fost de asemenea special proiectată împreună cu cei de la Fox, pentru a oferi cât mai multe setări, pe care le poți face în funcție de traseul abordat. Amortizorul spate, Fox DHX RC4 a fost de asemenea reproiectat și oferă o cursă de până la 210 mm.





Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 6 =