Acum citesti
Biciclete Trek 2011 la Eurobike

noutati_eurobike


Trek aduce cateva imbunatatiri modelelor Remedy si Fuel EX in 2011. Astfel, modelele Remedy 9.9 si Fuel EX 9.9 vor beneficia de componente de top, precum cele din gama Sram XX si de noile cadre din carbon, realizate cu ajutorul tehnologiei OCLV Mountain. Prin utilizarea  acestei tehnologii, greutatea cadrelor va scadea cu aproximativ 100 de grame, castigand la capitolul rigiditate un plus de 10%. De asemenea, aceste modele vor beneficia si de protectia impotriva pietrelor de pe traseu, un scut montat sub teava inferioara a cadrului, ce poarta denumriea de „Carbon Armor”.


Pentru 2011 va exista si o versiune Remedy 9 cu cadru din aluminiu, oferita pentru un pret ceva mai mic, de 3.999 euro. In categoria bicicletelor 29er, Trek propune modelul Superfly 100 Elite, un full suspension in configuratia 100 mm cursa amortizare fata si 110 mm cursa amortizare spate.


Modelul Trek Scratch, pentru Freeride, va beneficia ca si pina in prezent de o cursa de amorizare in formatul 180 mm fata si 170 mm spate. Noutatea este reprezentata de sistemul de transmisie, ce beneficiaza acum de 10 pinioane.


La standul Trek de la Eurobike 2010 au putut fi admirate atat bicicletele Gary Fisher, care fac acum parte din grupul Trek, cat si componentele acestora, Bontrager. In poze poti observa si modelul Trek Scratch pe care concureaza in competitiile oficiale Rene Wildhaber.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + six =