Acum citesti
Lumma – luminile românești integrate în manșoanele bicicletei

Oferta de piese și accesorii pentru biciclete este foarte mare. La această oră găsești aproape orice fel de gadget pentru bicicletă. Manșoanele sunt printre cele mai răspândite prin magazinele de biciclete. Există însă și manșoane mai speciale care fac mai mult decât să-ți susțină mâna în siguranță pe ghidon.

Lumma sunt noile manșoane ce dispun și de lumini de siguranță integrate. Ideea nu este chiar nouă, mai există astfel de produse pe piață, însă Lumma sunt speciale. Spre deosebire de ce mai există, acestea dispun de lumini față, spate și de două raze laser ce sunt proiectate pe asfalt pentru a marca biciclistului un culoar virtual și pentru a-l face mai vizibil pentru șoferii din apropiere. Însă poate cel mai important este faptul că luminile au fost create de o echipă românească.

lumini bicicleta lumma 05

Noile manșoane arată excelent și au un aspect premium. Lumma sunt echipate cu LED-uri de mare putere care te vor face vizibil/ă de la distanță, mai precis de la 400 în oraș și de la 1.200 m în afara sa. LED-urile albe au o putere de 8000 mcd în timp ce LED-urile roșii din spate au o putere de 6550 mcd. Tehnologia folosită se numește Outlight™, iar producătorul ne asigură că reprezintă viitorul în ceea ce privește securitatea în trafic.

lumini bicicleta lumma 03

Instalarea pe ghidon este simplă însă demonarea este mai complicată fiind necesară o cheie specială. Astfel manșoanele nu pot fi furate usor. În plus luminile sunt camuflate în manșon așa că nici de aproape nu îți dai seama ușor că noile Lumma sunt mai mult decât ce par.

lumini bicicleta lumma 01

Luminile sunt alimentate de la acumulatori care se încarcă prin micro usb. Durata de viață este foarte mare, mai precis 50 de ore (funcționare continuă) sau 4-6 săptămâni de utilizare normală, zilnică.

lumini bicicleta lumma 02

Construcția este robustă, manșoanele fiind fabricate din aluminiu 6061-T6. Așadar anticipăm avarii minime în cazul în care cazi de pe bicicletă în timpul mersului sau bicicleta cade în timp ce era sprijinită de un perete sau stâlp.

lumini bicicleta lumma 04

Noul produs ni se pare excelent și vă încurajăm să-l achizitionați, mai ales că este conceput de o echipă românească. Dacă personal nu aveți nevoie gândiți-vă că ar fi un cadou numai bun pentru un prieten sau prietenă biciclistă. Luminile Lumma le puteti găsi deja pe Indiegogo la prețuri promoționale de la 43$ în sus. Livrarea pentru România este gratuită și se va face începând din august 2016.

Vezi Comentarii (12)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 10 =