Acum citesti
Biciclete Corratec 2012

noutati_eurobike


Trei noutăți importante aduce Corratec pentru sezonul următor. Cele mai importante lansări sunt cele ale modelelor Corratec Air Tech 2012 și Corratec X-Bow 29er 2012. Pentru un public extrem de retrâns, există modelul e-Bow, o bicicletă electrică, echipată pentru munte, care atinge o viteză maximă de 80 km/h. În plus, pentru a-ți satisface pe deplin nevoia de adrenalină, beneficiază și de accelerație pe ghidon!


Revenind cu picioarele pe pământ, trebuie să amintim de noul Corratec Air Tech, un full suspension cu o cursă de 100 de mm, care cântărește 10,7 kg! Construcția basculei de tip 2 Circle a fost reproiectată și acum promite să ofere un feedback asemenea unui hardtail, pe urcări. De asemenea, amortizorul a fost repoziționat, aflându-se pe moment sub țeava superioară a cadrului.


X-Bow 29er păstrează forma arcuită a cadrului, formă care definește brandul Corratec. Aceasta este de altfel bicicleta de top pentru cursele de Cross Country sau Marathon, a producătorului cu birourile în Germania. Beneficiază de un cadru din carbon, de o furcă DT Swiss și de un sistem de transmisie Shimano XTR.


În galeria foto de mai jos, poți admira și noul X-Bow 26 dar și noile modele de buget, Corratec XVERT 2012.



Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 2 =