Acum citesti
Bicicletă îmbrăcată în piele de crocodil cu un preț exorbitant

Cine s-ar fi gândit să îmbrace un cadru de bicicletă în 4 tipuri diferite de piele de crocodili, cu vârste cuprinse între 8-10 ani? Și să realizeze aceeași operațiune și pentru ghidon, frâne sau șa? Dar cine este oare dispus să plătească 14.500 de euro pentru așa ceva? Multe întrebări fără răspuns, însă un lucru este cert: expresia full fără piele este de ordinul trecutului.

wlwc_3

 O companie franceză (WLWC – WatchLifeWithCuriosity) a apelat la un furnizor de cadre pentru noile biciclete fabricate în serie mică. Aceștia spun că nu ar fi vorba de orice cadru, ci de unul cu un design special menit să primească pielea cea nobilă. Procesul de fabricare este de asemenea destul de lent, aceștia având nevoie de nu mai puțin de 90 de ore pentru a îmbrăca o bicicletă în piele.

wlwc_1

Un alt semn distinctiv al bicicletei urbane sunt roțile, cu spițe împletite, care provin de la Victoires Cycles. Frâna este un X5 cu clești din titan, tija de șa provine de la FSA și este construită din carbon, iar pedalele de la Schindelhauer. Așadar nici echiparea nu este de ignorat.

wlwc_2

Prin urmare, dacă cineva totuși se decide cumva să-și achiziționeze această bicicletă, doar de dragul crocodililor sau pentru a mai scăpa de niște bani din visterie, este invitat pe site-ul producătorului pentru a-și plasa comanda.

wlwc_4

via WLWC

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 7 =