Acum citesti
Bicicleta de fite de la Fendi

Aceasta este o bicicleta de fite in adevaratul sens al cuvantului. In primul rand este gandita doar pentru cei dispusi sa plateasca peste 5.000 de euro pentru o bicicleta de oras. In al doilea rand, aceasta este echipata cu accesorii de lux, foarte scumpe.



Strategia de marketing i-a dictat designerului Karl Lagerfeld sa gandeasca aceasta bicicleta doar pentru femei. Ideea din spatele acestui concept este relativ simpla : deplasarea prin oras pe un produs de lux. Ca sa-ti faci o idee despre aceste accesoriile modelului Abici Amante Donna, amintim geanta care se monteaza pe portbagaj, realizata din piele sau antifurtul si suportul pentru GPS, ambele imbracate in piele.


Pe portbagajul frontal al bicicletei este montat un mic cufar, care costa nici mai mult nici mai putin de 950 de euro. Daca versiunea de baza porneste de la aproximativ 5.000 de euro, versiunea de lux este oferita la un pret de peste 9.000 de euro. Desi poate parea exagerat de mult pentru o bicicleta de oras, stim cu totii ca luxul dar si fitele au pretul lor.


via | Fendi


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + five =