Acum citesti
Univega Alpina si Terreno E-bike

Univega a demarat un parteneriat cu BionX pentru a oferi noua gama de biciclete electrice, denumita „E”. Doritorii vor putea astfel alege intre doua modele, unul dedicat traseelor montane si unul pentru trekking sau poteci de padure.



Univega Alpina E 2011 iti ofera un plus de putere de pina la 300%, motorul de la BionX fiind capabil sa-ti ofere 4 niveluri diferite de asistare la pedalare. Nici gama de componente nu dezamageste : la nivelul transmisiei intalnim un angrenaj si un schimbator Shimano XT, franele provin de la Avid, modelul Elixir 3 iar furca ce echipeaza modelul Alpina provine de la Rock Shox, modelul Reba cu o cursa de 100 de mm.


Cu ajutorul motorului electric incastrat in butucul spate, poti parcurge distante de pina la 70 de km si poti fi sustinut la pedalare cu o putere de la 25 pina 300 %. Incarcarea acumulatorului dureaza aproximativ 3 ore.



E-bike-ul Univega Terreno E 2011 ofera performante similare la nivelul motorului electric, insa beneficiaza de roti mai mari, de 28″ si de o furca Suntour NCX RL. Franele sunt similare, modelul Elixir 3 de la Avid. Angrenajul este Shimano SLX iar schimbatorul de pinioane, Shimano XT.


via | Univega


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − ten =