Acum citesti
Bianchi Oltre Black cu Campagnolo EPS

Cursierele italienești încep un contraatac puternic odată cu lansarea seturilor electrice EPS ale firmei Campagnolo. Cel mai recent recrut în această bătălie este Bianchi, probabil cel mai greu nume din Peninsulă când vine vorba de biciclete. Compania milaneză a lansat Oltre Black echipată cu Campagnolo Super Record EPS. Hai să vedem câteva specificații ale acestui bolid cu 11 viteze.

– Cadru de carbon Monocoque fabricat din fibre USM40 High Modulus

– Formă aerodinamică

– Culoarea negru mat ediție limitată

– Cablaj interior

– Furcă de față full-carbon

– Tijă de șa integrată în cadru full-carbon cu design aerodinamic

– X-TEX: Procesul brevetat de Bianchi prin care fibrele de carbon sunt desfășurate în formă de X; Deisgnul oferă un plus de rigiditate.

– Carbon Nano Tech: Bianchi a introdus nanomateriale pentru a îmbunătăți coeziunea dintre fibrele de carbon și a compactiza structura per ansamblu. Astfel, riscul de fisuri a fost redus, iar viața cadrului a fost prelungită. Și rezistența este mai bună.

– Carbon Nano Tube Tech: Nanotuburile de carbon sunt lipite între ele cu rășini epoxidice care spores rezistența cu 49% față de rășinile standard și de nano-tehnologia de bază. Din nou, și această tehnologie plusează rezistența și durata de folosință a cadrului, în timp ce reduce și riscul de fisuri.

– WMP (Wrinkleless Molding Process): așa-zisele riduri ale carbonului afectează rezistența cadrului și măresc cantitatea de material folosită. Așa că Bianchi le evită prin predefinirea grosimii fiecărui strat de carbon care este adăugat în timpul fabricației.

– UTSS (Ultra Thin Seat Stay): mulțumită Nano Tube Technology, țeava în care este inserată tija de șa are secțiunea micșorată. Beneficiile acestei tehnologii enumerăm absorbția îmbunătățită a șocurilor, rezistență sporită la impact, transfer optim de energie și greutate redusă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =