Acum citesti
Arges Autumn Race 2010

Arges Autumn Race se va desfasura pe data de 7 Noiembrie 2010 in Parcul Trivale din Pitesti si este o cursa pentru iubitorii Cross Country-ului. Iata informatiile generale despre competitie :


Nu este recomandata in nici o forma ciclistilor amatori fara experienta competitioanala. Doar amatorilor foarte bine antrenati cu multa experienta la activ. In caz de ploaie traseul va fi EXTREM, orice urcare din cele 6 ale turei transformandu-se intr-un push-bike.


Daca ploua competitia se organizeaza, daca ninge se organizeaza, daca vor fi 0(zero) grade idem. Este posbil sa treceti prin balti sau rauri de 10-30 cm, noroiul de 5 cm va fi o usurare !


Numar de locuri disponibile : 100


TAXA ONLINE : 60 RON


Sunt necesare: o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii competitiilor de MTB. Participantii isi asuma întreaga responsabilitate pentru starea de sanatate în care se afla. Orice participant înscris va avea un numar de concurs si o acreditare. Orice participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori.


Categoriile de participare sunt urmatoarele :


De data aceasta numarul de ture nu mai este fix. Vor fi 2 categorii, si anume de 100 si 200 de minute. Concurentii vor parcurge ture pana la expirarea timpului aferent categoriei. Dupa expirarea timpului toti concurentii sunt opriti si se face clasamentul in functie de numarul de ture si de timp.


Detalii complete obtii pe mtb-maraton.ro.


via | mtb maraton


Vezi Comentarii (3)
  • Corect! Insa stirea cu Cluj Winter Race a ajuns de abia vineri 22.10.2010 la noi, iar stirea cu Arges Autumn Race era publicata deja din data de 20.10.2010. In orice caz, am corectat stirea. 🙂 Si-ti multumim, bineinteles, pentru atentionare.

  • Am fost si eu, ca spectator. Super tare traseul. Dupa terminare l-am incercat si eu. Este foarta bun, tinand cont ca pana acum eram rider mai mult de plimbare prin oras. Este destul de greu, plin de urcari. -Lam parcurs si invers si seamana foarte mult cu un traseu de incepatori de downhill.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 17 =