Acum citesti
Alutech Fanes Limited și Sennes Limited disponibile doar pe 6 Decembrie

Cele două modele în serie limitată de la Alutech, vor fi disponibile pentru achiziționare doar în data de 6 decembrie, cu ocazia Sfântului Nicolae, la un preț special de 3.000 de euro. Raportat la echiparea și greutatea bicicletelor, este un preț bun, însă oferta va fi disponibilă doar vinerea acestea, pentru 24 de ore.

alutech_fanes_2014_1

Modelul Fanes este dedicat curselor de enduro și va fi echipat așa cum este de așteptat cu suspensii de 160mm. Din echipare mai fac parte schimbătoarele din gama X01, furca Manitou Mattoc Pro sau amortizorul Manitou McLeod Air.

alutech_fanes_2014_2_fr

De asemenea, modelul va beneficia de o tijă de șa reglabilă, RockShox Reverb Stealth. Fanes va rula pe roți de 27.5 inch și va avea un cadru în două culori, special pentru a marca ediția limitată. Cântărește 13.2 kg.

alutech_sennes_2014

Sennes Limited (foto sus) este o bicicletă de downhill, cu o echipare completă. Ai la dispoziție o furcă Manitou Dorado Pro, cu o cursă de 200 de mm și un amortizor Manitou Revox Pro. Va rula de asemenea pe roți de 27.5 inch și va avea o greutate de 15.8 kg.

via Alutech

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 7 =