Acum citesti
Alchemist Stealth Carbon: un nou set de roți pentru enduro

Acesta nu este doar un alt set de roți de carbon pentru biciclete. Este un set de roți ușor, construit special pentru bicicletele de enduro. Mai precis, pentru cei care vor mai multă performanță pentru bicicleta lor de enduro, pentru cei care nu vor să facă compromisuri, dar dispun de o sumă pe măsură. 2.400 de euro este prețul de retail al noului set de roți Alchemist Stealth Carbon.

alchemist_stealth_enduro_2014_1

Ce oferă pentru această sumă? Un aspect ieșit din peisaj al jantelor, la fel ca și cel al butucilor, 24 de spițe și garanția că sunt foarte rigide când vine vorba de flexarea laterală dar capabile să absoarbă șocurile mai bine decât un set de roți cu jante din aluminiu. De asemenea, construcția jantei ar trebui să îndepărteze eficient pietrele care o lovesc. Sunt disponibile doar în dimensiunea de 27.5 inch, janta are o lățime de 24 de mm și o înălțime de 30 mm. Greutatea unei jante este de 405 grame. Butucii beneficiază de o construcție care să-i facă rezistenți și rigizi, cel de față cântărind 140 de grame, pe când cel de spate, 280 de grame. Sunt de asemenea disponibili separat.

alchemist_stealth_enduro_2014_2

greutatea setului de roți este de 1.560 de grame, cu 730 de grame pentru roata de față și 830 de grame pentru cea de spate. Jantele pot fi achiziționate separat pentru 750 de euro.

via Alchemist

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − nine =