Acum citesti
Afton, un nou brand de încălțăminte, disponibil acum în România

Afton Shoes vor fi disponibili începând cu acest an în România, fiind importați de Pegas pe piața locală. Compania californiană are momentan în ofertă două astfel de încălțări, unele cu talpă flat și celelalte cu talpă cu prindere pentru plăcuțe, putând fi astfel folosiți cu plăcuțe clipless. I-am văzut în Germania, la Eurobike și în curând vom primi o pereche la test ca să vă spunem care-i treaba cu ei, dar până atunci, impresiile în urma contactului au fost unele pozitive.

Nimic de comentat legat de calitate acestora și nici măcar de preț, căci cu un preț recomandat de 100$ nu sunt foarte scumpi pentru ceea ce oferă (120$ cei cu prindere pentru plăcuțe). Iar când vine vorba despre o astfel de încălțăminte, toată lumea ar trebui să știe că talpa este cea mai importantă, apoi calitatea și aspectul. Aderența este cea care trebuie să dovedească calitatea Afton, iar producătorul promite că se ridică chiar și la cele mai înalte așteptări.

Keegan este oferit în diverse combinații de culori, au o talpă dreaptă pentru pedale flat construită din gumă Intact. Vârful este întărit pentru situații mai delicate (spre exemplu în cazul unei accidentări), iar ventilațiile sunt prezente în laterale pentru a introduce aer proaspăt.

Vectal este varianta cu prindere pentru plăcuțele clipless și poate acomoda orice fel de model de plăcuțe, căci are o decupătură mare și permite o cursă de montare a plăcuței de 35mm, astfel încât să-ți găsești poziția ideală. Pe lângă vârful ranforsat și călcâiul beneficiază de materiale mai solide, asigurând pe lângă protecție un transfer eficient a puterii la pedalat.

Momentan atât despre cele două produse ale celor de la Afton. Nu rămâne decât să le urăm bun venit pe piață și să așteptăm perechile de test.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =