Acum citesti
Adriatica Cruiser pentru zilele însorite de vară

Deși vara poate părea în acest moment destul de departe, poți începe să arunci o privire asupra ofertelor producătorilor pentru segmentul de biciclete Cruiser. Se numără printre cele mai comode biciclete de oraș și în plus, vin mai mereu cu un aspect vintage.

Adriatica propune pentru 2012 modelul Cruiser, în două versiuni: pentru femei și pentru bărbați. Cruiser se bazează pe un cadru din oțel, beneficiază de frâne Shimano (V-brake pentru roata de spate și de tip Cantilever pe față), de un angrenaj cu o singură foaie conectată la cele 6 pinioane ale casetei și de un schimbător de proveniență Shimano, entry-level.

Anvelopele albe în formatul 26 x 2.125 sunt responsabile pentru a adăuga un strop de vintage acestei biciclete, alături de aripile de protecția împotriva umezelii de pe traseu. Gama de culori este bine aleasă, deoarece fetele vor putea opta între culori precum rozul, mov sau albstru deschis. Pe de altă parte, în versiunea Man, Cruiser este disponibil în culorile negru, roșu, verde sau auriu.

Greutatea lui Adriatica Cruiser este de 15.8 kg iar prețul de 1.100 Lei.

Detalii suplimentare pe biciclete.ro.

via Triton

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =