Acum citesti
Verity Sense este noul senzor optic de puls de la Polar, alternativă pentru centura de puls

Noul senzor de puls Polar Verity Sense, poate fi o opțiune mai bună pentru sportivii care au probleme cu fixarea precisă pe piept a centurii de puls. Folosind același sistem de măsurare cu LED-uri, pe care îl găsim și la ceasurile Polar, Verity Sense poate fi prins de antebraț sau lângă tâmplă, pentru a-ți monitoriza efortul. Poate chiar sa înregistreze tot, fără să aibă nevoie de ceas sau telefon lângă el, totul fiind sincronizat mai târziu.

foto Dcrainmaker.com

Poate se întâmplă mai rar, dar sunt situații când centura de puls de pe piept pur și simplu nu stă bine, spre exemplu la înot sau ridicare greutăți. Cele două sisteme funcționează diferit – centura de puls pe bază de electricitate și EKG, iar acest Verity folosind senzor optic și lumină LED. Astfel, noul senzor poate fi o alternativă foarte bună și pentru cei care poate nu transpiră suficient pentru a crea conductivitate între impulsurile electrice generate de inimă și receptorul centurii de puls.

foto the5krunner.com

Noul senzor de puls Polar Verity Sense, varianta îmbunătățită a versiunii Polar OH1 pe care am testat-o și noi, promite să ofere acum performanțe și mai bune, și față de OH1, dar și față de centura de puls tradițională.

foto the5krunner.com

Polar Verity Sense folosește aceleași 6 LED-uri regăsite și la Polar OH1 care, poziționat bine pe piele, promite monitorizare precisă a pulsului și efortului. Senzorul vine împreună cu bandă elastică de prins pe mână și agățătoarea specială de prins pe ochelarii de înot. Însă senzorul în sine îl poți pune oriunde pe corp, atâta vreme cât stă bine lipit și în contact direct cu pielea.

foto dcrainmaker.com

Noul Verity Sense are acum de 4 ori mai multă memorie decât versiunea anterioară. Poți stoca acum până la 600 de ore de informații. O singură apăsare de buton este suficientă pentru a începe înregistrarea. În piscină senzorul măsoară de asemenea, distanța parcursă și ritmul, în plus față de puls.

Când vrei să-l împerechezi cu celelalte electronice ale tale, Verity Sense oferă conexiune duală BLE (îl poți conecta prin BT la două dispozitive) plus conexiune ANT+. Astfel, senzorul se poate conecta la telefon, pentru monitorizare în timp real al antrenamentului, dar în același timp și la ceas sau ciclocomputer.

Verity este echipat cu o nouă antenă BT omnidirecțională, fiind astfel în măsură să păstreze conexiunea cu dispozitive aflate și la 150 m distanță. Funcționează cu aplicațiile dedicate Polar Flow și Polar Beat, dar și cu aproape orice altă aplicație instalată pe telefon.

Noul senzor compact optic de puls Polar Verity Sense cântărește doar 5 grame, plus 12 pentru banda elastică sau 2 grame pentru agățătoarea ochelarilor de înot. Prin comparație, senzorul de puls Polar H10 sau H9 cu fixare pe piept, are 60 grame. De asemenea, bateria reîncărcabila a noului senzor ține acum ceva mai mult, în jur de 20 ore.

Polar Verity Sense – preț și disponibilitate în România

Prețul noului senzor optic de puls Polar Verity Sense este de 439 lei și include: senzorul, banda elastică, agățătoarea pentru ochelarii de înot, adaptorul special USB pentru încărcare și săculețul de transport. Polar Verity Sense va fi disponibil în România începând cu prima parte a lunii Martie, prin importatorul oficial LivingWell.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + twelve =