Acum citesti
SENTH IN1 – ochelarii care îmbunătăţesc realitatea

Alături de Recon Jet sunt şi cei de la Senth care prezintă azi versiunea lor de ochelari care augmentează realitatea. Practic este vorba de nişte ochelari care au ataşat un ecran plus multe electronice care te ajută să navighezi cu bicicleta şi să interacţionezi cu prietenii. Partea electronică include ecranul, o cameră video, microfonul, bateria, difuzorul, senzorul GPS şi nişte butoane. Ochelarii se pliază când nu îi foloseşti pentru a-i transporta uşor.

ochelari realitate virtuala SENTH IN1 01SENTH IN1 afişează informaţii primite de la echipamente cu care se poate conecta prin Bluetooth 4.0 sau ANT+ cum ar fi viteză, cadenţă, distanţa parcursa şi nu în ultimul rând informaţii pentru navigaţie. Ochelarii se pot sincroniza şi cu telefonul pentru a-l putea folosi la convorbiri şi mesaje fără a te uita la el în timp ce pedalezi.

ochelari realitate virtuala SENTH IN1 02Poţi accesa meniul ochelarilor fie prin telecomanda tactilă instalată pe ghidon, fie prin intermediul butonului de pe ochelari, fie prin intermediul unor comenzi vocale. Interesant este ca poţi filma sau fotografia în timp ce pedalezi fiind suficient doar să accesezi meniul prin intermediul telecomenzii de pe ghidon. Folositor este sistemul de detecţie al pericolelor care îţi scoate în evidenţă maşinile sau obstacolele în caz că tu nu le-ai văzut.

ochelari realitate virtuala SENTH IN1 03Partea socială este completată de funcţia care îţi arată pe hartă unde sunt prietenii tăi biciclişti în aşa fel încât să te poţi întâlni cu ei. În plus daca eşti într-un loc fizic special, cum ar fi o cafenea, poţi lăsa acolo o notiţă virtuală pentru ceilalţi să o citească.

ochelari realitate virtuala SENTH IN1 04Preţul promoţional al acestor ochelari este de 199$ pentru un sistem întreg – ochelarii SENTH IN1, telecomanda IN1 şi patru lentile de culori diferite.

ochelari realitate virtuala SENTH IN1 06

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 8 =