Acum citesti
REPLAY XD anunţă lansarea camerei POV profesionale Prime X

Abia ieri anunţam lansarea unei noi camere video de acţiune de la Sony pentru ca astăzi să primim veste despre o alta. Replay XD® anunţă lansarea camerei Prime X dotată cu opţiuni Pro-Shooter, Wi-Fi şi carcasă din aluminiu.

REPLAY XD Prime X 3

Potrivit fabricantului Prime X este prima camera video de acţiune HD care foloseşte lentile miniprime utilizate în cinematografie. Lentilele Hyperion CinePrime X sunt gândite să fie primele lentile din lume de 0,5 inch care încorporează un design complet din sticlă asferic, cu elemente SLD, strat antireflexie CineAR şi optimizate pentru un look cinematografic. Unghiul lentilelor este de 140 grade acestea fiind protejate de o sticlă specială rezistentă la impact.

REPLAY XD Prime X 2

Senzorul de imagine este CMOS de 16MP cu o dimensiune de 1/2,3 inch. Noua cameră consumă şi mai puţin curent, cu 33% mai puţin. Modurile de filmare sunt 1080p 60 fps, 720p 120 fps şi format cinematografic 24/48, 30/60/120, NTSC & PAL plus secvenţe 4K Ultra high definition time-lapse. Modurile pentru fotografie sunt 16MP 4:3, 14MP 3:2 şi 12MP 16:9.

Deşi mică această cameră video are o baterie mare de 1700 mAh care oferă 3,5 ore de filmare. Asta înseamnă în jur de 200% mai mult timp de filmare în comparaţie cu alte camere video de acţiune. Pe de altă parte din imagini se pare că acumulatorul este integrat şi nu poate fi înlocuit. Aşadar dacă ţi se termină bateria pe traseu filmările tale pentru ziua respectivă sunt încheiate deşi firma oferă şi battery pack-uri speciale, rezistente la apa, care pot fi conectate la cameră pentru a continua să filmezi. Clipurile şi fotografiile se stochează pe un card microSDXC de până la 128 GB.

REPLAY XD Prime X 1 REPLAY XD Prime X 6

Toate controalele se afla în partea din spate a camerei: cardul de memorie, butoanele pentru setări şi mufele. După ce ai făcut setările necesare butoanele sunt acoperite de capacul rezistent la apă. Butoanele care rămân expuse sunt cele pentru pornit/oprit şi înregistrare. Întrucât nu are un ecran pe care să vezi dacă totul este ok camera vibrează pentru a-ţi confirma că a început să funcţioneze.

REPLAY XD Prime X 5

Aplicaţia pentru iOS şi Android îţi permite să modifici setările avansate ale camerei, dar şi să înregistrezi sau să vezi ce ai filmat. Nici modurile de instalare ale camerei nu sunt de neglijat. Prime X vine împreună cu doi montanţi la care se adaugă încă 3 opţiuni de instalare. În plus, mulţumită dimensiunilor foarte mici, camera poate fi instalată în locuri unde altele nu ar avea loc. Camera este rezistentă la apă până la o adâncime de 3 metri. Pentru mai mult, până la 60 metri, va trebui să achiziţionezi carcasa specială DeepDive 197. Greutatea camerei este de doar 99 grame dimensiunile fiind de 30x98mm. Preţul este de 299,99 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =