Acum citesti
Ortlieb lansează genți pentru bikepacking în culoare galben muștar ediție limitată

Majoritatea genților de bikepacking, și a echipamentului de ciclism în general, este prezent în banala și plictisitoare culoare negru, care nici măcar nu este cu adevărat o culoare. Motivul este simplu, rezistă mai bine la murdărie. Totuși, deja consacrații producători germani de la Ortlieb au decis să înveselească puțin gama, cu noile culori Ortlieb Mustard.

Alături de Apidura, gențile Ortlieb sunt printre cele mai bune și de încredere din lume. Rezistente, funcționale, utile și impermeabile. Prețul lor nu este mic, dar investiția merită, mai ales dacă obișnuiești să ieși des cu bicicleta la ture de mai multe zile.

Ortlieb Mustard, detalii tehnice

Fabricate integral în Germania, gențile sunt complet impermeabile, având și cusăturile vulcanizate, pentru ca apa să nu pătrundă nici pe acolo. Gențile se prind de cadru folosind sistemul propriu Ortlieb cu catarame din plastic și metal, apreciate pentru durabilitate și ușurință în utilizare. Gențile dispun de garanția Ortlieb de 5 ani pentru impermeabilitate.

Setul Ortlieb Mustard în ediție limitată conține trei genți, fiecare în dimensiunea sa medie. Astfel, prețul pentru geanta de ghidon Ortlieb Handlebar Pack de 9 litri are prețul de 125 euro. Geanta Ortlieb Seat Pack, pentru tija de șa, are capacitatea de 16,5 litri și prețul de 165 euro. Pentru cadru, geanta Ortlieb Toptube RC are capacitatea de 3 litri și prețul de 105 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − three =