Acum citesti
KLICKFIX CAMON – cel mai tare sistem de prinderi pentru GoPro?

Ai rămas în pană de idei de locuri noi unde mai poţi instala GoPro-ul tău? Cele mai tari clipuri cu rideri pe biciclete sunt cele cu filmări din mai multe unghiuri. Însă instalările oferite de GoPro pot fi de multe ori dificil de manevrat sau schimbat din mers. KlickFix crede ca a găsit răspunsul cu instalările CamOn, monturi pentru actioncam-urile GoPro pe care le poţi regla foarte uşor chiar şi din mers. În plus monturile CamOn pot fi instalate pe ţevi de orice forme şi diametre.

Klickfix-gopro-6

Centrul monturilor CamOn este MiniBloc-ul. Mulţumită unei benzi de oţel aceste MiniBloc-uri pot fi instalate pe majoritatea ţevilor cu diametre de la 15 la 60mm. Benzile din oţel se înfăşoară în jurul ţevii folosind şi o bandă din cauciuc pentru a proteja luciul. Apoi sunt fixate folosind un şurub inbus care strânge şi fixează definitiv banda respectiv montura.

Klickfix-gopro-1

Odată ce ai instalat pe bicicletă MiniBloc-urile în diferite poziţii montura CamOn poate fi prinsă rapid de oricare din ele, chiar şi din mers. Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe cele 2 butoane roşii iar montura se desprinde. În plus montura originală de la GoPro se roteşte oricum 360 grade.

klickfix-gopro-3

Kitul CamOn costă 38,95 Euro şi include adaptorul CamOn, două MiniBloc-uri şi piesa GoPro care se înşurubează în monturile adezive standard de la GoPro. În plus ai şi restul de hardware necesar instalării. MiniBloc-uri suplimentare pot fi achiziţionate separat la preţul de 7,5 Euro. Ideal ar fi ca odată instalate aceste MiniBloc-uri să nu mai fie demontate. Din fericire sunt mici şi nu încurcă.

[youtube id=”95_SeeX6jOY” width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 11 =