Acum citesti
A inceput ExpoBike 2011!


A 2a editie a ExpoBike isi deschide portile astazi la orele 12:00 si va fi deschisa publicului pina la orele 20:00. Daca nu poti ajunge astazi, mai ai la dispozitie zilele de sambata (de la 09:00 la 20:00) si duminica (de la 09:00 la 18:00).



Va asteapta mai multi expozanti decat la editia precedenta dar si mai multe surprize. ExpoBike 2011 are loc in cadrul Romaero Baneasa iar intrarea este libera!


Mai jos, poti urmari cateva poze. Daca doresti sa vezi mai multe, de asteptam in cadrul expozitiei intre 8 si 10 Aprilie.



Vezi Comentarii (21)
  • Saracacios. Destul de deprimanta amenajarea fata de ce inseamana Expo in general si bike in particular, cel putin in restul Europei…
    Ceva expozanti straini sunt? Sa stiu daca am ce vedea.

  • Foarte frumos, din pacate eu n-am cum sa ajung la eveniment . Cum as putea totusi sa intru si eu in posesia unui faimos sticker FreeRider ? E posibil sa mi-l trimiteti prin colegul meu care e prezent la eveniment ? 😀

  • Cate commenturi 🙂 Am fost toata ziua acolo, asadar abia acum pot raspunde pe larg. Sa le luam pe rand.

    1.@mbz: nu uita ca suntem in Romania iar piata este inca restransa…nu ne putem astepta la o expozitie de dimensiunile EuroBike-ului in niciun caz… dar sa fim optimisti!
    2.@Vlad: Specialized nu este prezent la eveniment.
    3.@SuperSaint: Da, cu mare placere iti putem trimite stickere prin posta. Trimite-ne adresa ta pe info [at] freerider.ro. Dar de abia saptamina viitoare.
    4.@Radu: programul este trecut mai sus in articol.
    5.@ed: no comment (desi ma simt nevoit sa recunosc ca m-a distrat descrierea) 🙂
    5.@MitzaRO: Avem stickere 🙂 Da, se pot trimite prin posta. Nu costa nimic. Trimite-ne adresa pe info [at] freerider.ro

    Cei care doresc stickere sunt asteptati maine sau poimaine in cadrul targului.

  • poate pe tine te distreaza insa,
    1.la intrare abia daca aveau doua rastele ptr. biciclete si se asteptau sa venim cu ori avionul personal, ori cu masina, ca de… era tirg de biciclete…

    2. hala aia e friguroasa si intunecoasa. nu mi-a inspirat ca ma duc la o expozitie cu tenta sportiva. e totul o improvizatie, de ultima secunda.

  • Buna ziua!

    Mai aveti stickere FreeRider?:)
    Se pot trimite si prin posta?
    Si unde sa trimit adresa mea?
    Ca nu stiu nu-mi apare info[at]freerider.ro?
    Multumesc mult!
    O zi buna in continuare!

  • Bataie de joc in stil romanesc. Cum a zis cineva mai sus, cred ca sunt vreo 6 rasteluri unde poti sa-ti legi bicicleta, in rest o legi de gard pe unde apuci si zici Doamne ajuta. Foarte putine piese, accesorii, iar daca vroiai sa cumperi nu se putea. Trb sa mergi tot la magazin ca sa cumperi ceva. Slabut, foarte slabut.

  • slaba expozitie
    -nesemnalizata hala in care s-a tinut, am orbecait pe acolo pana sa o gasesc (la fel ca si anul trecut)
    -rastele insuficiente
    -oferta pentru accesorii, piese, echipament slaba sau inexistenta
    -pare facuta mai mult ca sa poti spune ca exista o expozitie de biciclete si nu ca se vrea ceva profesionist organizat si gandit pe termen lung
    +daca vroiai sa cumperi o bicicleta, aveai sansa sa vezi mai multi producatori in acelasi loc, sa testezi, sa poti compara

  • stiti care e faza cu rastelele alea, le-a adus veloteca, ca ei vind si asa ceva si aveau nevoie de reclama, ca altfel nici ele nu existau ; baietii desigur, se asteptau sa venim cu avionasul particular, ca doar ne-au facut accesul pe pista, extrem de accesibil.

    Dar in toata povestea, e si un lucru bun. tot fatinindu-ma prin hala, m-am dus si pe la etaj si privind tirgu sau mai bine zis consignatia friguroasa si intunecoasa, mi-a venit ideea… ce bine ar fi daca toata mafia care s-a strins acolo, reprezentind chipurile, magazinele si distribuitorii, ar ramane pe loc si nu ar mai pleca. pai am avea numai avantaje si n-am mai alerga ca nebunii, prin tot orasul, dupa un surub i-am gasi pe toti, in consignatia romaero; in plus avem infrastructura aeriana, pusa la punct, importul de piese, n-ar mai trebui sa treaca prin vama de la otopeni, ar ateriza direct, linga balciu cu roti si rotite.

    Se vede treaba, ca noi, ca popor, oricita libertate am avea, sintem ingraditi de imaginatia proprie. nu stim sa ne organizam, nu atragem clientul cu nimic in plus, am dat peste oameni total nepregatiti, cind le puneam o intrebare tehnica, mai specifica. prostia, smecheria si fudulia si-au dat intilnire in consignatia de la romaero.

  • @Usktu sunt de acord cu tine cand vine vorba de proasta reprezentare a pieselor si accesoriilor, dar faza cu vandutu nu sunt de acord, este o expozitie unde ai ocazia sa vezi ofertele mai multor comercianti(in loc sa strabati tot Bucurestiul ca sa treci pe la toti – am facut eu asta acu 3 saptamani in cautarea unei casti si nu e chiar placut)si nu este targ (cum era salonul auto ca vedeai masini expuse pe care scria vandut).
    @trail cladirea avea ditamai bannerul pus care se vedea de la o distanta considerabila intradevar nu erau semne de la intrare care sa te ghideze dar totusi era usor de reperat.

    Trebuie sa recunosc ca si eu am fost nemultumit de organizare mai ales de spatiu restrans de expozitie. Poate la editiile viitoare o sa existe mai mult interes din partea comerciantilor (aici ma gandesc si la cei din afara Bucurestiului de a veni) mai ales ca din cate am observat eu a fost destula lume.
    Un alt lucru care m-a nemultumeste (nu se refera doar la Expobike) este faptul ca aproape toti comerciantii au aceiasi marfa (cred ca toate standurile aveau UMF, Merida Cube sau Univega – cateva exemple). Mi s-a parut foarte interesant sa vad oferta de MTB a celor de la Bianchi(sincer nu stiam ca au asa ceva in oferta lor), dar mi-a parut rau ca nu am vazut branduri precum Specialized (din cate stiu eu importatorul din Ungaria se va ocupa si de Romania prin magazine partenere) sau chiar si Head care daca tot s-a facut anuntat pe forum cum ca angajeaza colaboratori putea sa se faca prezent si sa isi prezinte marfa.

    Eu tot ce pot sa le zic organizatorilor este mult succes in continuare si sper ca evenimentul sa creasca de la an la an!

  • Free Rider, tocmai ca nu uit ca sunt in Romania.
    Tocmai pentru ca este o piata emergenta si in dezvoltare trebuiau adusi expozanti straini, cu piese, marci noi, echipamente top si hand made. Ungaria, chiar si Bulgaria sunt mult peste noi cu o piata muuult mai mica. Despre asta vorbim.
    Asta inseamna Expo, nu sa muti ce ai in magazin la un hangar …
    Nu inteleg frustrarea vanzatorilor interni pentru avalansa de comenzi catre siteuri specializate ca crc,b24, b_c, etc, pentru ca ei prin preturi si calitatea serviciilor au exagerat in rau mai in tot acest interval. A! si daca te uiti pe delcaratia multor din ei, vezi cifre straulictoare la vanzari…
    Deci sa ma scuzi, tocmai pentru ca suntem in Romania, nu incurajez diletantismul si prostia…

  • Din pacate acesta este nivelul de performanta al Romaniei la acest capitol. Nu-mi dau seama daca este rea-vointa, nepricepere, slaba pregatire sau ambele, cert este ca aceasta caracteristica de a ramane mediocri la anumite capitole a inceput sa ne caracterizeze tot mai mult in ultima vreme.
    Eu sunt in continuare de parere ca acea calitate a serviciilor pe care o asteptam de la toti comerciantii lipseste cu desavarsire si datorita pietei inca foarte scazute (daca o comparam cu piata din Ungaria, vanzarile din Romania sunt de aproximativ 5 ori mai mici).
    Evident ca cifrele de vanzari slabe nu ar trebui sa fie un pretext, dar se pare ca este… in plus de asta, numeste-mi un domeniu de activitate din Ro unde vanzatorii sau comerciantii au o pregatire de exceptie si stiu cu adevarat sa serveasca un client. Cred ca-i numaram pe degete.

  • Cu siguranta vanzarile sunt mult mai mari dar necontorizate pentru ca se fac direct de afara. De la o banala camera de calitate si pana la bicicleta completa, aici nici nu gasesti si preturile sunt mult mai mari la eventuala comanda, iar timpul de livrare evident mai lung.
    Nici nu se va depasi nivelul, pentru ca e prea impamantenit sistemul „merge si asa”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + twelve =