Acum citesti
ExpoBike 2011 – rezumat


Trei zile relativ agitate aici la Romaero. ExpoBike 2011 își va închide astăzi porțile cu rezultate mulțumitoare pentru organizatori și pentru unii participanți. Asta datorită faptului că numărul de vizitatori propus a fost atins. Vineri și sâmbătă expoziția a fost vizitată de peste 11.000 de persoane iar pentru duminică, 10 Aprilie 2011, se așteaptă un număr de aproximativ 8 – 9.000 de vizitatori. În total, 19 – 20.000 de vizitatori. Obiectiv atins.



Discutând atât cu expozanții cât și cu vizitatorii, nu pot trage decât renumita concluzie: „a fost sau n-a fost?” Ei bine, a fost pentru că interesul oamenilor pentru biciclete pare să fie din ce în ce mai treaz. Vânzările înregistrate de unii comercianți în cadrul expoziției relevă cifre optimiste pentru piața din România. Să nu uităm nici de punctul culminant al acestei expozții: reprezentația campionului Austriei la Trial, Dominik Raab. Pe de altă parte sunt cei nemulțumiți, din diferite motive: organizare deficitară pe alocuri, un anume dezinteres manifestat din partea expozanților pentru clienți iar lista poate continua. La fel cum poate continua și cea cu aspectele pozitive.


Odată cu încheierea acestei ediții nu ne mai rămâne decât să analizam cele desfășurate aici la Romaero: unde s-a greșit, cum poate fi îmbunătățită următoarea ediție, ce anume a fost bun și ce va trebui păstrat și pentru edițiile viitoare. Această sarcină va trebui să revină organizatorilor în urma feedback-ului obținut. Consider că un rol important în exprimarea acestor opinii îl aveți voi, așadar așteptăm comentariile voastre pe marginea acestui subiect. O parte dintre ele le-am aflat în articolele anterioare, dar scurte idei despre ce a fost sau cum ar fi trebuit să fie sunt mereu binevenite.



Vezi Comentarii (4)
  • Am plecat de la BikeExpo cu cateva concluzii. In primul rand e bine ca s-a tinut si anul asta. Mi-as dori foarte mult ca, de anul viitor, sa se schimbe locatia. Aceasta este greu accesibila pentru multi si e intr-o stare jalnica. Pe de alta parte, mi-as fi dorit sa gasesc mai multe reduceri, promotii, oferte. Si neaparat, mai multi expozanti!

  • a fost interesant. ma asteptam sa vad mai multe piese, nu doar biciclete complete. ar fi trebuit sa fie mai multe suporturi pt bicle la intrare pt vizitatori. (oricum, a fost mult mai frumos ca la cocalareala de smaeb)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =