Acum citesti
77 designz Flatout pentru Downhill

Cadrul pentru downhill, 77 designz Flatout este un produs construit 100% în Germania, de către o mână de oameni foarte de treabă așa cum singuri se prezintă.

De la construcție, până la suduri și de la montaj până la aspectul final, cadrul este produs în atelierul celor doi deținători, Giacomo Großehagenbrock și Stefan Mundorf, din Karlsruhe. Flatout este primul cadru pentru downhill produs de 77 designz și oferă o cursă de 200 mm, standard în acest segment. Este prevăzut cu un headtube conic, oferind extra rigiditate pentru cei care vor utiliza o furcă SingleCrown, cu prindere PostMount pentru discurile de până la 203 mm și cu o prindere ISCG03 pentru chainguide.

Cadrul poate fi livrat în culorile gri, negru, albastru sau turcoaz iar componenta centrală care unește triunghiul frontal al cadrului cu bascula, în culorile negru, turcoaz, albastru, roșu, verde sau mov.

Prețul este competitiv în comparație cu ceea ce oferă producătorii consacrați, costurile fiind salvate și de faptul că de distribuție se ocupă chiar cei de la 77 designz. Astfel, noul cadru Flatout este oferit pentru 2.295 euro cu tot cu axul Syntace X12 iar pentru 300 de euro în plus, acesta va fi dotat și cu un shock Rock Shox Vivid R2C. Timpul de livrare este de 6 până la 10 săptămâni.

Detalii pe 77designz.com.

via 77 designz

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 7 =