Acum citesti
Road Grand Tour – Se închid înscrierile pentru Turnirul Nobililor

Turnirul Nobililor de la Mioveni, ce va avea loc sâmbătă, 21 mai, este o cursă intrată în circuit în 2016, ce propune „un traseu superb, o combinație între traseul de viteză de la Ploiești și cel herculean de la Sinaia”, după spusele lui Alex Ciocan, precum și o veste tare bună pentru cicliste, rezultat al colaborării dintre Road Grand Tour și Road Grand Pink.

Turnirul Nobililor Road Grand Tour 2016

Iată despre ce e vorba: pentru a atrage și mai multe cicliste în cursele de șosea, la Mioveni, fetele vor avea start separat, începând cu ora 10:30. Ele vor pedala 1 oră și un sfert, plus un tur. Notă: Din motive organizatorice, acest lucru se va întâmpla doar dacă vor fi confirmate cel puțin 40 de participante!

Cursa fetelor va fi urmată de cea a băieților, care se vor înfrunta timp de o 1 oră și jumătate, plus un tur.

Trebuie știut că, pentru această cursă, persoanele cu rezidență în Mioveni vor beneficia de înscriere gratuită. Pentru validare, este necesară rezervarea locului în cursă și trimiterea  unei copii a cărții de identitate la adresa info[at]roadgrandtour.ro. Se va face un clasament separat pentru cicliștii din Mioveni.

Turnirul Nobililor de la Mioveni își va închide înscrierile miercuri, 18 mai. Vă invităm, așadar, să vă rezervați locul cât mai repede la cursa descrisă de Alex Ciocan ca având „un traseu superb, așa cum și-ar dori orice ciclist adevărat. Un circuit cu turul în lungime de 4 km, cu o urcare de câteva sute de metri către uzina Dacia, câteva viraje rapide și o sosire în fața clădirii Primăriei, la capătul unui lung fals plat”.

Alte informații utile sunt faptul că în kit-ul de concurs, participanții vor găsi noile încălzitoare de mâini, personalizate Road Grand Tour 2016 și că limita de locuri este de limitată la 300 de participanți.

Sustinatori: Primăria Mioveni, Consiliul Județean Argeș, Clubul Sportiv Dacia Mioveni și S.Ed.C Mioveni.

Despre Road Grand Tour:

Organizat de către Alexandru Ciocan, Road Grand Tour își propune să relanseze ciclismul de şosea în România și să încurajeze participarea a cât mai multor ciclişti, amatori sau profesionişti, de toate vârstele şi cu toate tipurile de biciclete. Alex Ciocan are la activ aproximativ 15 Tururi ale României, 8 ale Turciei, 5 ale Greciei, Bulgariei și participări la multe alte competiții internaționale importante. El deține aproximativ 30 de titluri de campion național și în jur de 60 de podiumuri la campionatele naționale, ca sportiv la echipele CS Petrolul Ploiești, CS Dinamo București, CS Otopeni.

Road Grand Tour 2015 a adus laolaltă peste 2000 de cicliști, peste 8500 de spectatori, iar pentru 2016 se estimează participarea a peste 2500 de cicliști și peste 10.000 de spectatori. 2016 aduce cu sine o mulțime de noutăți, dintre care cea mai importantă e faptul că vor avea loc 14 competiții, dintre care 8 etape Road Grand Tour, 4 întâlniri destinate copiilor – Kids Edition și 2 Speed Night Race.

Principalii sponsori, care ne sunt alături în acest an, sunt: Orange, BCR, Segula, Dorna, Isostar, Diablos Computers, Scriptmedia, iar partenerii media care vor susține RGT 2016 sunt Europa FM, Ciclism.ro, Freerider.ro, Biciclistul.ro, Bike Fm, Velo Cafe și Bitpress.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 20 =