Acum citesti
Hive Distribution devine importator pentru mai multe mărci importante din domeniul ciclismului

Hive Distribution, cunoscuți în special pentru că sunt importatorul în România al mărcii de biciclete Orbea, a anunțat că începând din 2021 au devenit importator oficial pentru mai multe mărci de produse cunoscute din domeniul ciclismului!

Vittoria – producător italian cunoscut în întreaga lume încă din 1953 pentru anvelopele de top, aceștia oferă o gamă mult mai largă de produse, printre care se află acum și roți moderne din aluminiu și din carbon, atât pentru șosea și gravel cât și pentru MTB.

Hammerhead – curajosul producător ce a decis să se lupte de la egal la egal cu mărcile consacrate de computere de ciclism, lansând modelul Karoo, primul computer cu sistem Android și ecran de calitate superioară, ajuns acum la versiunea a 2-a.

Look – producătorul celor mai cunoscute pedale clipless de șosea, lansate în 1984, devenite practic un standard în domeniu, dar care are în ofertă și alte componente din carbon și chiar și biciclete complete cu performanțe de top încă din 1951.

Selle Italia – unul dintre cei mai cunoscuți și vechi producători de șei de bicicletă din lume, încă din anul 1897!

MilkIt – companie elvețiană producătoare a celui mai inovator kit tubeless de pe piață, ce permite montarea anvelopelor tubeless în cel mai eficient și curat mod posibil, folosind o valvă unidirecțională și un sistem ingenios de introducere a lichidului prin acesta, direct în roata umflată.

Spot Global Communicator – dispozitive de siguranță ce asigura tracking-ul permanent GPS și comunicațiile direct prin satelit în caz de urgență, cu acoperire globală.

Spiuk – producător spaniol de echipamente de ciclism premium, cu o experiență de 20 de ani în domeniu

Dynamic Bike Care – companie ce oferă produse premium de întreținere pentru biciclete, partener oficial al echipei Bora – hansgrohe.

Începând cu finalul anului 2021 și începutul anului 2022, în funcție de disponibilitatea stocurilor, produsele acestor mărci se vor regăsi prin intermediul Hive Distribution pe rafturile magazinelor de specialitate din România!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 5 =