Acum citesti
Ryder Innovation Luberetta unge lanțul bicicletei cu precizie supremă!

Ryder Innovation sunt deja cunoscuți pentru produsele lor inovative pentru bicicletă, cum ar fi kitul Slug Plug pentru reparații tubeless sau tool-ul Nutcracker. Recent însă sudafricanii și-au îndreptat atenția spre întreținerea lanțului, lansând noul Ryder Innovation Luberetta, un aplicator pentru lubrifierea corectă a lanțului bicicletei, așa cum recomandă cam oricare producător: câte o za pe rând.

Adevărul este însă că majoritatea dintre noi fie nu avem răbdarea să ungem lanțul în acest mod, fie timp la dispoziție, așa că noua Luberetta se pare că exact asta face, dar mai ușor și într-un timp mai scurt.

Ryder Innovation Luberetta este un aplicator din silicon instalat pe un mic recipient în care stă uleiul de lanț. Poți pune aici 15 ml din lubrifiantul tău preferat. Tot ce trebuie să faci este să poziționezi aplicatorul în jos, pe lungimea inferioara a lanțului, să apeși pe aplicator și să rotești lanțul spre spate. Pe măsură ce lanțul trece prin aplicator, acesta pune exact și fix o picătură de ulei pe fiecare za.

Desigur, viteza cu care curge lubrifiantul depinde de cât de tare apeși pe recipient și vâscozitatea uleiului. Contează și cât de repede rotești pedalele. Dar detaliile astea le reglezi singur, pe măsură ce faci operația. Totul durează mai puțin, faci mai puțină mizerie și elimini risipa de ulei.

Interiorul aplicatorului din silicon dispune de o forma speciala care ajută la înlăturarea murdăriei de pe exteriorul lanțului. Un pin aflat în interiorul capacului, previne înfundarea aplicatorului. Fiecare Ryder Innovation Luberetta se livrează împreună cu două aplicatoare de rezerva și un recipient de lubrifiant Ryder Innovations pe bază de ceară. Prețul acestui kit încă nu a fost anunțat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × one =