Acum citesti
Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului lansează Online Bikeathon 2020

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului adaptează cea mai mare competiţie cu strângere de fonduri şi lansează Online Bikeathon 2020.

De la organizator:

Având în vedere că starea mondială actuală nu ne permite să facem lucruri care păreau firești până nu demult, dar şi că, pe de altă parte, o mobilizare cum a reușit Bikeathon de-a lungul anilor nu se poate pierde, ne adaptăm situației. Propunem bicicliştilor care erau gata de pedalat pe 6.06.2020 o nouă formă de competiție, una care presupune unirea tuturor eforturilor și direcționarea lor spre același scop.

Sub motto-ul #susținemdeacasă, Online Bikeathon este competiția care ne amintește că viața este cel mai mare dar; înainte de toate, vrem să fim sănătoși și să putem contribui la o lume mai sănătoasă. Diverse forme de mișcare, de la pedalat indoor la yoga, așteaptă să ne ofere o perspectivă nouă asupra sportului, a depășirii propriilor limite și a transformării cu folos a timpului petrecut acasă.

Scopul Bikeathon a fost mereu strângerea de fonduri și direcționarea lor către cauze de suflet ale comunității. Facem același lucru și-acum, redirecționând toate eforturile către cel mai mare proiect al nostru, „Împreună pentru sănătate”, care înseamnă dotarea și echiparea corespunzătoare a medicilor de la Spitalul Municipal Dr. Aurel Tulbure, cât şi a voluntarilor SMURD şi a celor de la ambulanţă, a medicilor de familie din Făgăraş şi zone adiacente, dar şi a voluntarilor civili care îşi investesc timpul spre întrajutorarea bătrânilor şi bolnavilor din zonă, făcându-le cumpărături de hrană şi medicamente. Fondurile strânse în urma campaniei „Împreună pentru sănătate” sunt de aproape 452.000 lei până în data de 5 mai 2020.

Online Bikeathon 2020 îşi propune să dovedească faptul că vremurile dificile se pot transforma în amintiri frumoase, atunci când rădăcinile ne rămân puternice! Înscrierile online se fac ca susţinător pentru un unic proiect, „Împreună pentru sănătate”, contra unei contribuţii minime de 30 de lei de persoană.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 11 =