Acum citesti
Bikeathon Țara Făgărașului are loc în 2022, pentru al nouălea an consecutiv

Pentru al nouălea an consecutiv, Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) dă startul Bikeathon Țara Făgărașului, evenimentul sportiv anual de strângere de fonduri pentru proiectele comunității. Anul acesta, Bikeathon se desfășoară pe 24 și 25 septembrie.

„Așa cum v-am obișnuit, Bikeathon se întoarce și în acest an în Țara Făgărașului pentru a transforma în realitate ideile comunității. Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului și a ajuns, în acest an, la a noua ediție. De-a lungul ultimilor 8 ani, cursa faptelor bune, cum ne place să o numim, a mobilizat pentru proiectele comunității peste 660.000 de lei de la peste 2.400 de donatori. 4.130 de bicicliști au pedalat aproape 46.000 de kilometri pentru 90 de proiecte ale comunității. Suntem încrezători că și anul acesta proiectele înscrise la Bikeathon vor găsi susținere și vor putea, cu sprijinul bicicliștilor, susținătorilor și donatorilor, să schimbe în bine comunitatea din Țara Făgărașului.” a declarat Cristiana Metea, Directorul Executiv al Fundației Comunitare Țara Făgărașului.

Biketahon ediția a noua vine și cu o surpriză: o nouă platformă online, îmbunătățită, pe care comunitatea poate înscrie proiecte pentru finanțare și poate urmări sumele mobilizate pentru acestea, iar toți cei care doresc să participe la Bikeathon, bicicliști, ambasadori, susținători și voluntari deopotrivă, pot rămâne la curent cu ultimele noutăți despre cursa faptelor bune.

Înscrierile proiectelor pentru finanțare la Bikeathon ediția 2022 durează până pe 17 mai 2022. Proiectele pot acoperi diferite domenii (educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă etc.), pentru finanțare pot aplica organizații non-profit, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate), școli, licee sau companii, iar beneficiarii proiectelor trebuie să fie din Țara Făgărașului. Puteți înscrie proiectele pe platforma Bikeathon.   

În urma validării și a selecției făcute de către comisia de jurizare, proiectele vor fi prezentate pe platforma Bikeathon, iar obiectivul de atragere de fonduri recomandat pentru un proiect este de cel puțin 2 000 de lei.

CALENDARUL BIKEATHON ȚARA FĂGĂRAȘULUI 2022:

Înscrierea proiectelor: 11 aprilie – 17 mai 2022
Înscriere voluntari: 2 mai – 31 mai 2022
Înscriere ambasadori: 1 iunie – 30 iunie 2022
Anunț proiecte câștigătoare: 1 iunie 2022
Înscriere bicicliști: 6 iunie – 23 septembrie 2022
Înscriere susținători: 6 iunie – 14 octombrie 2022

BIKEATHON ȚARA FĂGĂRAȘULUI: 24 – 25 septembrie 2022 La fel ca la edițiile precedente, Bikeathon Țara Făgărașului vine cu mai multe provocări: BKT70 (cursa de 70 de km), BKT40 (cursa de 40 de km), BKT20 (cursa de 22 de km), BKT10 (cursa populară), BKT4 (cursa în scaun rulant sau handbike) și BKT1, BKT2 și BKT3 (cursele copiilor)

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + two =